Activa't tot l'any

Viu Girona al màxim!


Al llarg de l’any s’organitzen una varietat d’esdeveniments de gran qualitat que no pots deixar de banda a la teva agenda d’escapades.


Per fer-ne un tastet, t’animem a no perdre de vista:


  • La Setmana Gastronòmica ofereix una experiència culinària com cap altre als qui gaudiu amb la bona cuina. No és casualitat que a Girona hi trobem El Celler de Can Roca amb tres estrelles Michelin i considerat en diverses ocasions el millor restaurant del món. 
  • El festival Temps de Flors estén el seu efímer mantell arreu, inclosos alguns patis captivadors únicament habilitats per l’ocasió.
  • Les Fires de Sant Narcís, patró de la ciutat, i la zona de Barraques s’han convertit en un imprescindible on no t’acabaràs els concerts en viu, les activitats pels més petits, les exposicions i les mostres de cultura popular catalana com el correfoc, els gegants o els castells indispensables quan Girona està de festa.

A més, amb els nostres apartaments com a base, l’entorn de Girona t’ho posa fàcil per fer sortides d’un dia i gaudir tant de la natura a La Fageda d’en Jordà, com de viure la història en primera persona passejant per la ciutat medieval de Besalú, experimentar l’art més surrealista al Museu Dalí de Figueres o fer fotografies amb un toc pintoresc a Peratallada.


Per a totes les edats, inquietuds i durant totes les estacions, Girona t’acull amb una àmplia paleta d'activitats.